Ajánlás

 • Darida Ágnes PR specialista - AVON Cosmetics Hungary Kft

  Darida Ágnes PR specialista
  AVON Cosmetics Hungary Kft

  „Az utóbbi években számos alkalommal működtünk együtt az Axel Springer Budapest Kiadói Kft-vel. Stiletto Run, a Hölgyvilággal közös Nőnapi kényeztetés, AVON-Glamour Sminkiskola – hogy csak egy pár példát említsek a közelmúltból.
  A közös projektek során rendkívül jó munkakapcsolat alakult ki köztünk. Profi csapat, proaktivitás, kitűnő ötletek, kellemes légkör, rugalmasság és az ügyféligények maximális szem előtt tartása jellemzi a kiadót. Jó velük dolgozni!”
 • Szabó Antal ügyvezető igazgató - Poli-Farbe Vegyipari Kft.

  Szabó Antal ügyvezető igazgató
  Poli-Farbe Vegyipari Kft.

  „Az Axel Springer megyei lapját úgy ismertük meg, mint egy kiszámítható, korrekt hírforrást, amely segíti a helyi vállalkozásokat. Természetes volt számunkra, hogy amikor országos médiakampányt szervezünk, az Axel Springer portfoliójából választunk magazinokat, lapokat. Hiszünk benne, hogy a mai világban a nyomtatott sajtónak van a legnagyobb hitele, ezért örvendetes minden megjelenés számunkra az Axel Springer lapjaiban, legyen szó tudósításról, interjúról vagy hirdetésről. Jó szívvel ajánlom az Axel Springer nyomtatott és online kiadványait minden üzleti partneremnek, aki befektetni kíván a jövőbe.”
Következő vélemény »
P A- A+

Axel Springer portfólió


Ha egyetlen mérőszámmal lehetne jellemezni egy médium sikerességét - hányan olvassák, nézik, hallgatják -, akkor a nyomtatott sajtó jövőjéért aggódók okkal hivatkozhatnának számtalan sajtótermék példányszámának csökkenésére. Azonban a kiadványokról nem lehet általánosságban beszélni. Az igaz, hogy nem a lapindítások korát éljük, de a már piacon lévőkről - az olvasói tapasztalat alapján - kialakult egy fogyasztói kép. Azok a kiadványok, amelyek képesek lapszámról lapszámra megfelelni az olvasói elvárásoknak, bizalmat és lojalitást nyertek fogyasztóik részéről. Ez a közönség a vásárlásával fejezi ki elkötelezettségét termékeink és kiadónk iránt.

Az erősödő verseny és a megváltozott médiahasználati szokások miatt a fogyasztókat egyre nehezebb egy csatornán keresztül elérni. Az utóbbi évek online térhódítása kikerülhetetlenné tette a weben való kommunikációt, melyet kiadónk is felismert és ezen a téren is az olvasók, hirdetők színvonalas kiszolgálására törekszik. Fontosnak tartja, hogy valamennyi kedvelt, és a közönségét először nyomtatott formában megszólító márka az interneten keresztül is elérje az olvasóit - a lapban megjelenő írások publikálása mellett saját, önálló, külön a site-ra készített összeállításokkal. Kiadónk azoknak az internetezőknek is kínál online tartalmat, akik számára az elsődleges hírforrást a világháló jelenti. Ezeket a portálokat, oldalakat print háttér nélkül, kifejezetten az új olvasótábornak hoztuk létre.

Olvasóink nemcsak a márka nyomtatott vagy online forrásából tájékozódhatnak, hanem kapcsolatba kerülhetnek velük, és részesei lehetnek az általuk képviselt világnak is. Kiadónk számtalan olyan rendezvényt szervez, ahol az olvasók olyan élménnyel gazdagodnak, mely erősíti kötődését és a márka iránti bizalmát.Az Axel Springer portfóliója